tirsdag den 19. juli 2011

always bring water when hiking...

Solen højt på himlen fra morgenstunden og allerede hot, hot, hot i The Sand Dunes, selv Hugin og Munin (de to sorte ravne) gik med åben mund for at trække vejret, men hvilket fantastisk view ud over sandbanker, ørken med bjergtinder i baggrunden.
Sand Dunes

Sand Dunes

Ravens

Alabama Hills

Alabama Hills






























Derefter cruisede vi med Elvis i radioen mod Mammoth - en FABULOUS køretur i dag, med meget vekslende klima. Kørte fra ørken i 50 graders varme til ski område med evig sne på bjergtinderne og brusende vandfald. Vi kørte langs Sierra Nevada's bjergkæde og turen bød også på Alabama Hills (som siden 1920 er brugt i diverse Hollywood film) et meget fantasifuldt område af sten - kulisser skabt af naturen. 
Vi har gjort stop i små meget amerikanske landsbyer, hvor Stars and Stripes vejrer i vinden og der emmer af nationalisme. Dagens kulinariske højdepunkter har bestået af frisklavede vafler, appel wood smoked bacon, sort cowboykaffe, cockies samt laks og en seriøs gang seafood! 

Dagens Joke


Dagens dyreliv; ådsler, chipmunks (jordegern) og en bjørn (Anders forvekslede en stor hund).
Som dagene går og kilometertælleren tikker bliver vi mere og mere glade for vores HUUUGE car som iøvrigt er en Chevrolet Transvers med automatgear hvilket ikke volder problemer, udover et par "koblings-ben-spasmer" en gang imellem. 
Nu står den på aften badning i poolen, dampbad, sauna og et par siders GO'NAT læsning i Holy Bible...

soltag med plads til 2 x Stengel!





Mammoth Lake


Ingen kommentarer:

Send en kommentar