søndag den 17. juli 2011

The sky isn't the limit - we steped all over it...

Forventningsfulde til hvad dagen ville bringe blev vi hentet af en lille lyn kineser i minibus og kørt til Boulder City hvor vi tjekkede ind til vores helikopter tur, efter grundig sikkerhedsinstruktion mødte vi vores pilot Austin. Han fløj os ud på en spektakulær tur over en af verdens 7 vidundere! Startende med Lake Mead og Hover Dam.

Helt FANTASTISK at sidde i en helikopter og flyve ud i det blå. Vi var helt ekstatiske og høje på livet. Fra Hover Dam gik turen videre langs Colorado River (Color Red på hispanic) mod øst til Grand Canyon. Vi krydsede frem og tilbage mellem Nevada og Arizona flere gange. Arizona bliver også kaldt Grand Canyon state! Efter en helt storartet og smuk tur tæt langs de røde klipper blev vi sat af ved bredden af Colorado River midt i Grand Canyon West. Her mødte vi "Curious" George - endnu en lille bindegal lyn-kineser, som sejlede os op ad floden, mens han ivrigt berettede om hver enkel sten på turen.

Tilbage på klippefast grund i en gryde af varme (ca. 45C) var vi klar til afhentning, og Austin fløj os med nød og næppe op til kanten af Grand Canyon 4000 fod  over George (George udtaler 4000 foooooour sousaaaand). Her ventede Joe på at ta' os med på skywalk.... WE DID IT!!!

Efter en fotosession der var lige på kanten..., var vi klar til at flyve tilbage til Boulder City, men vores helikopter havde problemer med hydraulikken og vi måtte skifte helikopter og pilot. Så Austin "lost his" power og Dan the man reddede dagen.


Efter en FAB* og ÅSM** tur fik vores dovne korpus en full body workout i Hiltons gym! Så nu er vi klar til sjov og ballade, god mad, øl og oplevelser på striwen***.

* Fabulous, Fabelagtig
** talesprog for Awesome - kan ikke oversættes direkte til dansk men en blanding af alt positivt.
*** striwen - fynsk slang for The Strip

1 kommentar:

  1. Det lyder som om i har det helt fantastisk på "striwen" og omegn! :) Så skønt at kunne følge med herfra :)

    SvarSlet