mandag den 25. juli 2011

Break the rules and you go to prison...

break the prison rules and you go to Alcatraz................................... Al Capone og George "Machine Gun" Kelly er blandt de berømtheder, der har været effektivt buret inde på Alcatraz udover The Illum's & The Stengel's som i dag besøgte The Rock. USA's bedst bevogtede fængsel (indtil det lukkede i '63) bød på et levende indtryk af det benhårde og rædselsfulde miljø. Men med solskin og en fængslende udsigt over byen, bugten og broerne var det en gribende og meget spændende tur!
Færgen sejlede os tilbage til fastlandet og vi tog nu bussen op til toppen af Coit Tower endnu et flot view ud over denne charmerende by ventede os, og selvom vi begynder at føle os hjemme og kende bydele og steder in the city, er vi endnu ikke færdige med at suge indtryk til os - og bliver det måske aldrig..?
Imødekommende og venlige amerikanere møder os overalt - alle vil gerne i kontakt og snakke, vi får langt bedre service end i DK - en yderst positiv oplevelse.
"Crookedest Street" - verdens mest snoede vej med en stigning på "kun" 18%, 8 hårnålesving og hortensiaer i fuldt flor på Lombard Street, endnu en turistattraktion som vi da også måtte se, inden vi sprang på sporvogenen hjem til vores kvarter. Aftensmaden var lækker, stærk thai-mad og så har vi en lang shoppedag foran os i morgen.











Ingen kommentarer:

Send en kommentar