lørdag den 30. juli 2011

This is Hollywood - everybody has a dream....

Los Angeles - enten hader man eller også elsker man denne kæmpe by på størrelse med Sjælland! Bestående af 88 bydele med hver deres præg... Unbelievable!!!

Walk of Fame - 4 km lang gåtur langs Hollywood Boulevard med hovedet bøjet for at se de 2500 bronze-stjerner der er nedlagt i fortovet med navne på berømte filmstjerner, instruktører og musikere.

Chinese Theatre - symbolet på Hollywoods glorværdige fortid - og her møder man b.la. Marylin Monroe, Hulk, Spiederman, Ironman, Transformers, Catwoman, Pulp Fiction karakterer, Tinker Bell, Pamela Andersson, James Brown osv. look-a-likes....
Kodak Theatre skabt til Oscar-uddelingerne og med plads til 3500 tilskuere!


Frokost på Hooters Hall of Fame, som bød på chicken wings, store smil, nedringede toppe og velplacerede "store brune øjne". One way or another, I'm gonna find ya. I'm gonna getcha getcha getcha getcha...


Guidet tur til til Beverly Hills med en meget underholdende chauffør "Rick the tourguide" som emigrerede fra Australien, for at blive skuespiller for 20 år, 20 kg og 20 cm hår siden . Det er dog ikke blevet til det store gennembrud endnu, men drømmer lever, og i år er et blevet til 5 mindre statistroller som fange, fange, fange, fange OG fængselsbetjent med en enkelt sætning!! WOW, det er vi dog udemærkede tilfredse med for en bedre tourguide kan man ikke ønske sig. Der blev fyret løs med det nyeste sladder om de unge, de smukke og de uforskammede rige. Vi kørte forbi Madonna's port, Stallone's træer, Tom Cruise's tag og port, Beckham's villa, Hugh Hefner's playboy mansion, Will Smith's palæ på toppen af Bel Air og så George Lopez i sin sorte Aston Martin.... samt en hel masse andre celebratiers boliger og smarte biler i form af Porsche, Cayennes, Ferrari, Bentley, Bugatti, Lexus og BMW!!!

Pretty Woman shopping på Rodeo Drive... kan få enhver til at falde i svime...
This is Hollywood - everybody has a dream....

-What's your dream..?























Ingen kommentarer:

Send en kommentar