mandag den 18. juli 2011

Fra neon til knastør ørken

Benihana et japansk steakhouse på hotel Hilton, definatly et besøg værd! Egen kok som snittede, hakkede, parterede, flamberede, imponerede og senere serverede, mens vi kommunikerede og filosoferede - vi var rimeligt duperede og blev ikke runinerede. Been there, done that, got that lobster... uhm.... www.benihana.com/locations/lasvegas-nv-00


Igennem  Hiltons casino, men ingen frække tilbud - Robert* udeblev…
The Stip blev indtaget med vandkunst ved Bellagio hotellet - blot én af de mange shows som striwen kan byde på.  Anders nær-studerede Mississippi stud** og havde overskud på kontoen da han triumferende ankom på vores hotelværelse kl. 8 i morges! So far so good ! Leaving Las Vegas og kurs mod Death Valley. En ørken så tør at selv Anders’ jokes har følt sig hjemme hele dagen… NOT!!! (men der har været rigtig mange af dem - han ER overtræt  - og Jeppe leder ihærdigt efter off knappen)


Dødens dal er ikke god til at reklamere for sig selv, med titler som Funeral mountains, Devils Hole, Last Change Range - men en HUUUUUGE naturoplevelse at køre igennem!  Zabriskie Point i smeltende varme - det er som at befinde sig i en sauna konstant. Slet ikke til at beskrive den tørre ørkenvarme her er. 


Vi bor in the middle of nowhere… på en lille guldgraver ranch, som lever op til alle vores forestillinger om hvordan det må være at på bo prærien og være cowboy. Klokken er nu 22.00, temperaturen er faldet til ca. 35 grader og natten er kulsort, man aner kun svagt de høje bjergtinder under en stjernehimmel! Sydstats western  menu  indtaget i salonen og kaffen er serveret. Vi hygger og  glæder os over denne fantastiske rejse som først lige er begyndt!




*Robert Redford i stjernescene fra ”Et frækt tilbud”
** Specifikt pokerspil

Ingen kommentarer:

Send en kommentar